Limba soacrei

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 26 Iul 2017 | 6801 vizualizari

 

 Ce denumire amuzanta! :))

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 4 linguri de maioneza
  • 4-5 catei de usutoi
  • 2 rosii
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba soacrei:

Mai intai, spalam vinetele si le taiem felii cat mai subtiri. Le dam un praf de sare. Le frigem pe gratar sau in tigaie.

Amestecam maioneza cu usturoi pisat si adaugam sare. 

Ungem fiecare felie de vanata cu maioneza, adaugam o felie de rosie si rulam.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vi se par gretoase cu maioneza, le puteti umple cu crema de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba soacrei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu telemea de oaie si legume